Zaterdag 4 september 2021 Lyts Ielrikjen en Sneupersmerk foar jong en âld (datum gewijzigd!)

Zaterdag 4 september Lyts Ielrikjen en Sneupersmerk
foar jong en âld

Ook dit jaar is het nog niet mogelijk om een grote mensenmassa in ons dorp te ontvangen. Vandaar dat het geplande Open Kampioenschap Palingroken met zomerfair niet door gaat op 3 juli. Het is wel mogelijk om coronaproof een kleinschaliger evenement te organiseren in Baard met als thema: ‘Meuk is leuk’. Daarom kiezen we voor een datum na de zomervakantie en een rommelmarkt alleen voor inwoners uit Baard.

Hoe het er precies uit komt te zien is nog een verassing, maar……

We vragen nu alvast iedere Baarder de komende maanden zijn zolder en hok op te ruimen, om dit te verkopen in eigen tuin of oprit. Voor de kinderen is er een speciale ‘kleedjesmarkt’ op de Kamp. De Rienster Rikers uit Itens komen in Baard een paar tonnen paling roken om te verkopen. We maken er een gezellige middag van!

Nieuwe commissieleden:

De commissie PuurBaard is op zoek naar nieuwe leden om evenementen zoals het Palingroken en Zomerfair te organiseren. Ben je enthousiast, een creatieve denker, heb je een PR achtergrond of heb je wat tijd over? Wil je deel uitmaken van een gezellige commissie die leuke evenementen organiseert in Baard, meld je dan aan bij Jikke Jorna, Inge Dekker of mail naar palingroken.baard@gmail.com.

We zien elkaar op 4 september in Baard!

Jikke Jorna, Dorethea Deelstra, Johannes de Groot, Inge Dekker

Delen:
Instagram