Uitnodiging – Glasvezel in Baard

UITNODIGING Informatieavond glasvezel
Woensdag 6 april om 19.30u
DORPSHUIS / CAFÉ BAARD
Dekemawei 9 8834 XA Baard
Aanmelden hoeft niet, kom gewoon langs. Inloop is vanaf 19.15u.

De afgelopen weken heeft u veel informatie over glasvezel gekregen. Zowel via uw brievenbus, als via een fysieke en online informatiebijeenkomst. Ook op onze website is dit terug te lezen. Het is aan u om te besluiten of u dit aangelegd wilt hebben in uw woning.

Als u besloten heeft glasvezel te willen, dan kiest u een abonnement bij een van de 4 providers. Als u kiest voor de providers Delta of Caiway doneren zij per aangesloten woning maar liefst 50 euro aan een goed doel. Voor Baard is dit onze school de Greidefûgel. De school heeft aangegeven dit te willen gebruiken voor extra middelen voor de inrichting van een kas en schooltuin. Ook krijgt u dan zelf 25 euro teruggestort.

Om deze 50 euro aan de Greidefûgel te donderen en zelf 25 euro terug gestort te krijgen, is het van belang dat u dit doet via onderstaande link. Dus niet via de website van Delta, Caiway of via gavoorglasvezel.nl.

Delta: http://aklam.io/8sB124
Caiway: http://aklam.io/v64Mfo

Deze actie geldt tot en met 27 april 2022!

* Een kleine update glasvezel*

Er is goed en iets minder goed nieuws.Het goede nieuws:Inmiddels zijn er al 9 aanmeldingen voor glasvezel.
Het iets mindere nieuws:
Van deze 9 aanmeldingen hebben 8 zich aangemeld via gavoorglasvezel en niet via de bijgevoegde links. Dit betekend dat deze 8 geen 25 euro retour krijgen en de school geen 50 euro per aanmelding. 
Mocht je dit nog willen veranderen dan kan je binnen 14 dagen na je aanmelding dit stop zetten en dan als nog via de 2 aangeleverde links aanmelden waardoor je zelf de 25 euro retour krijgt en de school 50 euro.

De twee links:
Delta: http://aklam.io/8sB124
Caiway: http://aklam.io/v64Mfo

Voor hulp mag je mij vragen. Dit kan aan de deur of even via de mail van dorpsbelangbaard.
Alvast bedankt,
Met vriendelijke groet,
G.J. (Gilbert) Valk
Penningmeester Dorpsbelang Baard

Delen:
Instagram