Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jeugdsircus Saranti in Winsum

maart 27 @ 16:00

WINSUM – Jeugdcircus Saranti uit Leeuwarden bestaat al meer dan 60 jaar en is hiermee één van de oudste jeugdcircussen van Europa. De acts variëren van luchtwerk, waaronder trapeze, aerial hoop en tissues, eenwielers, acrobaten tot jongleerkunsten, balanceren op het draad en slapstick. Circusvoorstellingen waar het plezier van afspat! Na twee lange jaren zonder voorstellingen mogen de jongeren van Jeugdcircus Saranti eindelijk hun capriolen weer in de piste laten zien! Zij verzorgen daarom aanstaande zondag 27 maart de spetterende circusvoorstelling ‘CircusKriebels’ in MFC de Helling in Winsum.

CircusKriebels
School? Dat vinden wij maar boooring! Gelukkig hebben de kinderen van Jeugdcircus Saranti daar wat op bedacht. Wanneer de zoveelste saaie schooldag is aangebroken, lijkt dit een dag als zovele te worden, maar schijn bedriegt. Zodra de schooldirecteur niet kijkt, worden stiekem de meest indrukwekkende capriolen uitgehaald. Yes! Deze dag wordt anders dan alle andere dagen en mondt dankzij de kinderen van Saranti uit in een show vol CircusKriebels!Saranti zet de school op z’n kopIn deze theatrale nieuwe show nemen we je mee in het dagelijkse leven op school van de kinderen van Jeugdcircus Saranti. We zien de leerlingen op het schoolplein. Er is goed ontbeten en de tanden zijn gepoetst; let’s go! Op het schoolplein ontstaan er al leuke onderonsjes; iedereen heeft last van CircusKriebels. Eenmaal in het klaslokaal gaan we lekker door. Van eenwieleren en hoelahoepen op het schoolplein tot acrobatiek op de schooltafels en koorddansen in het klaslokaal; onze artiesten laten zien dat school met de juiste dosis CircusKriebels juist harstikke cool kan zijn. Kom en laat je verbazen door de CircusKriebels in de nieuwste show van de jonge artiesten van Saranti!
MFC de Helling in Winsum
Zondag 27 maart
Kassa open om 13:00 uur
Zaal open om 13:45 uur
Aanvang voorstelling om 14:00 uur
Kaartjes kosten maar € 5,- (inclusief ranja) en zijn verkrijgbaar aan de kassa. Ook zijn deze te reserveren via info@saranti.nl
Show duurt 2×45 minuten met een pauze van 20 minuten.
Ook zal Schminkstand Kwisje Kwasje aanwezig zijn.

Delen:
Instagram