Afsluiting N359 – kruispunt Bolsward-Noord uitgesteld

Met deze mail informeren wij u over de werkzaamheden aan de N359 bij Bolsward-Noord.

Er is de afgelopen tijd hard gewerkt aan het kruispunt bij Bolsward-Noord. Op dit moment voeren we de laatste (beton)werkzaamheden uit aan de onderdoorgang. Om het kruispunt te kunnen ‘ombouwen’ moeten we de weg afsluiten voor verkeer. Deze afsluiting stond gepland op vrijdag 24 november (19.00 uur) tot maandag 27 november (06.00 uur). Door het slechte weer gaat deze afsluiting niet door. Voor het aanbrengen van nieuw asfalt mag het niet te nat en niet te koud zijn. 

De nieuwe planning voor deze weekendafsluiting is vrijdag 8 december (19.00 uur) tot maandag 11 december (06.00 uur). Ook deze afsluiting is onder voorbehoud. Als het te koud of te nat is zullen we de werkzaamheden weer moeten verplaatsen. Tijdens de afsluiting plaatsen we de geleiderail, brengen we asfalt en de belijning aan en werken we de bermen af. Daarnaast verwijderen we de halve maantjes, die nodig waren voor de ovonde. Vanaf maandagochtend kan het verkeer gebruikmaken van de onderdoorgang. Ook de op- en afritten zijn dan klaar.

De planning is onder voorbehoud. Slecht weer kan ervoor zorgen dat de werkzaamheden uitlopen.

Verkeer leiden we tijdens deze weekendafsluiting om via Sneek, over de A7 en de N354. Meer informatie over het openbaar vervoer vindt u op www.arriva.nl/halte.

Instagram