Activiteitencommissie

De afgelopen periode heeft de commissie zich weer enorm ingezet voor het organiseren van o.a. het douanespel, disco voor jong en oud en de pubquiz. M.n. de het organiseren van de pubquiz had nogal wat voeten in de aarde . I.v.m. de vele deelnemers en de coronamaatregelen, moest er op het laatste moment nog een extra locatie gevonden worden. Dit is de kerk geworden en betekende in een korte tijd heel veel extra werk voor de commissie. Maar ze hebben het voor elkaar gekregen. En hoe!!

De commissie bestande uit: Erik en Helena Jutte, Jan Reitsma en Agnetha Jutte mogen hiervoor wel eens in het zonnetje worden gezet. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, weer een activiteit, top. Maar wat moeten ze er voor tijd voor vrij maken en inspanning voor leveren. En toch alles weer tot in de puntjes geregeld. We krijgen nog de Bingo en kerststukjes maken. Denk hier eens aan . . . .

Naast het organiseren van activiteiten zijn Jan, Erik, Agnetha, Klaas en m.n. Helena onmisbaar voor de Voorleesclub de Vertelheks. Zij verzorgen de aankleding en de decors, kleding, het geluid en de opnames. Geloof me als ik zeg dat daar heel veel uren vrije tijd in gaan zitten. Zonder hen was er ook geen Vertelheks! Denk ook hier eens aan .

Het dorp mag blij zijn met- en trots zijn op deze Baarders. Zij verdienen wel een lintje! Orde van de Baarder Kat of bestaat die niet? Dan mag die nu in het leven geroepen worden voor deze commissie! Ze verdienen het!

De redactie

Hieronder een impressie van de pubquiz op 2 locaties:Instagram